Política de privacidad

Política de privacitat de dades

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD té una política clara sobre la privacitat de dades personals d’acord amb la Llei orgànica Espanyola 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les dades facilitades pels usuaris són utilitzats exclusivament per a la gestió, administració, ampliació, millora i personalització dels nostres serveis, així com per a l’enviament d’informació d’interés sobre els serveis i productes de MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD,i en cap cas seran cedits a tercers.

Així mateix, llevat que s’indique el contrari, l’usuari accepta l’enviament de comunicacions comercials per via electrònica (correu electrònic i/o missatges curts SMS) de conformitat amb el que s’estableix en l’article 21.2 de la LSSI, relatives a productes/serveis idèntics i similars als inicialment contractats.

Responsabilitat sobre seguretat

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es pogueren produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD.

Confidencialitat de les dades

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD es compromet a mantindre la confidencialitat de les dades dels nostres clients, usuaris i visitants i a complir amb tots els requisits legals en vigor. D’acord amb el que s’estableix en la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD es compromet al compliment de l’obligació de secret de les dades de caràcter personal, del seu deure de guardar-los i adoptarà les mesures necessàries per a evitar la seua alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment de l’estat de la tecnologia. En conseqüència:

  • Les dades recollides mitjançant formularis, correus electrònics o altres vies seran destinats, única i exclusivament, a les finalitats indicades en el formulari que l’usuari emplene.
  • No cedirem a tercers ni vendrem o compartirem les dades dels usuaris.
  • No contactarem amb cap usuari llevat que siga estrictament necessari per al servei requerit.

Vosté té dret a obtindre la informació d’aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició que li assisteixen, enviant-nos un e-mail igualdad@mancohortasud.es indicant en l’assumpte el dret que desitja exercir.