Avís legal

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), posem en el seu coneixement la següent informació: MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L’HORTA SUD. amb domicili social en Carrer Cervantes, 19 46900 Torrent (València) és en l’actualitat l’encarregada de l’explotació, gestió i funcionament del lloc www.mancohortasud.es.

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD, amb CIF P4600003J, li comuniquem que pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant correu postal en l’adreça indicada com a domicili de la societat, en el telèfon 96 157 20 11, o bé a través del correu electrònic igualtat@mancohortasud.es.

La web de MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD. (d’ara en avant MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD) té com a fi facilitar el coneixement de les activitats que realitza i els serveis que presta al públic en general. MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions de la informació continguda en el seu web.

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DE L´HORTA SUD no es responsabilitza de les conseqüències, danys o perjudicis que es deriven de l’accés al seu web, de l’ús que es faça de la informació que conté o de l’accés a altres matèries en Internet que es faça a través dels seus enllaços.